Siloxa

I februari 2013 fördjupades samarbetet med EnviDan A/S från Silkeborg i Danmark ytterligare. EnviDan A/S www.envidan.dk säljer sedan många år SILOXA AG:s ledande produkter i Sverige och Danmark. Produktportföljen består av gasrenings-, gastorknings- och gaskomprimeringsanläggningar och är mycket efterfrågad i Sverige och Danmark.

Ingenjörsföretaget EnviDan A/S grundades 1995 med verksamhet inom avloppsvatten. Idag erbjuder detta ingenjörsföretag professionella, kompletta lösningar för dricksvatten-, avloppsvatten- och biogasindustrin. EnviDan är ett internationellt verksamt företag som deltagit i projekt över hela världen. De 161 medarbetarna arbetar på fyra olika orter i Danmark, Sverige, Kina och Malaysia.


I Tyskland och Europa är SILOXA AG en ledande och specialiserad leverantör inom gasreningsteknik med komponenter för konditionering av biogas samt produkter för behandling av rengas och deponigas. Kunderna har i alla tider övertygats av nya och innovativa lösningar inom gasrening, gastorkning och gaskomprimering.

Observera att de följande sidorna är på engelska.

Telefonischer Kontakt zu Siloxa

 Beratung

Lassen Sie sich telefonisch von uns beraten. Wir helfen Ihnen gerne weiter:

+49 (0)201 99 99 57-0

Mailkontakt zu Siloxa

 Kontakt

Teilen Sie uns Ihr Anliegen mit.
Wir beraten Sie im Anschluss gerne persönlich.

» Zum Kontaktformular