Siloxa

I februar 2013 blev partnerskabet med EnviDan A/S i Silkeborg yderligere uddybet. EnviDan A/S www.envidan.dk har i mange år forhandlet topprodukterne fra SILOXA AG i Danmark og Sverige. Produktpaletten, som består af gasrensnings-, gastørrings- og gasopgraderingsanlæg er stærkt efterspurgt i Danmark og Sverige.

Ingeniørvirksomheden EnviDan A/S blev grundlagt i 1995 med spildevand som forretningsområde. I dag tilbyder ingeniørfirmaet komplette, professionelle løsninger til drikkevands-, spildevands- og biogasindustrien. EnviDan er en internationalt orienteret virksomhed, der er involveret i projekter over hele verden. De 161 medarbejdere er fordelt på 4 lokaliteter i Danmark, samt i Sverige, Kina og Malaysia.    

I Tyskland og Europa er SILOXA AG en førende og specialiseret udbyder inden for gasrensningsteknik med komponenter til opgradering af biogas samt produkter til behandling af slamgas fra spildevandsanlæg og behandling af lossepladsgas. Dermed præsenteres kunderne lige fra starten hele tiden for nye og overbevisende innovative løsninger inden for gasrensning, gastørring og gasfortætning.

Bemærk venligst, at de følgende sider er på engelsk.

Telefonischer Kontakt zu Siloxa

 Beratung

Lassen Sie sich telefonisch von uns beraten. Wir helfen Ihnen gerne weiter:

+49 (0)201 99 99 57-0

Mailkontakt zu Siloxa

 Kontakt

Teilen Sie uns Ihr Anliegen mit.
Wir beraten Sie im Anschluss gerne persönlich.

» Zum Kontaktformular